fbpx

Website laten maken?

Een website voor bedrijven is tegenwoordig niet meer weg te denken. Een professionele website zet uw onderneming meteen op de kaart.

Uw website is dus niet alleen heel belangrijk om uw onderneming online zichtbaar te maken. Maar is ook gelijk uw online visite kaartje. Wij van RAWRR Media creëren een website die voldoet aan uw wensen. Maar ook geoptimaliseerd is voor het gebruiksgemak van uw website bezoekers en uw online vindbaarheid bij Google.

Website laten optimaliseren?

Heeft u al een website maar heeft deze een flinke opfris beurt nodig?

Wij zullen vooraf eerst vrijblijvend een website scan uitvoeren, hier gaan wij kijken wat er verbeterd kan worden om uw bedrijf nog beter over te brengen naar bezoekers.

Maar wat wij ook in onze website scan controleren is, Hoe U meer omzet zou kunnen generen door uw website nog aantrekkelijker te maken voor uw bezoeker. En u ook nog hoger in Google zal gaan ranken en eerder vindbaar bent voor potentiële klanten.

Webshop laten maken?

Wilt u graag uw eigen webshop starten?  Wij maken voor u een compleet nieuwe webshop. Het is ook mogelijk uw huidige website uitbreiden met een webshop.

Bij het maken van een webshop komt meer kijken dan alleen een lay-out en het invoegen van producten, Waar moet je nou eigenlijk nog meer op letten ?

  • Certificaten
  • Betaalsysteem
  • Gebruiksgemak voor het bestellen van producten
  • Algemene wetgeving

Wij van RAWRR Media kunnen voor u de juiste webshop creëren die voldoet aan de nodigen eisen maar ook de beste optimalisatie voor gebruiksgemak, CTA ( Call to action ) en om informatie  maar al onze websites worden ook zo gemaakt dat u naar oplevering zelfs de nodige aanpassingen zelf kunt zoals teksten veranderen of producten toevoegen.

RAWRR MEDIA - WEBDESIGN

Waar kunnen wij u mee helpen?

    Menu