fbpx

Website Hosting

Naast webdesign of website onderhoud kunt u bij ons ook terecht voor WordPress hosting.

Hosting is een belangrijk aspect van uw website of webshop omdat dit bepalend is of uw klanten uw website gebruiken. Een trage website of webshop kost geld! Bij ons kunt u gebruik maken van de beste hosting doormiddel van de litespeed server. Heeft u al een website of webshop en u wilt overstappen?  Dit doen wij geheel gratis!

Litespeed

Bij Website hosting horen uiteraard ook de beste servers. De meeste hosting leveranciers gebruiken nog steeds de apache versie. Dit is uiteraard geen slechte server maar er is een betere op de markt!  Wij gebruiken de Litespeed webservers.
Litespeed maakt gebruikt van de laatste technologieë.  Dit betekent dat wij jou website extra snel kunnen laten laden. Daarnaast bieden we in onze hosting service ook de litespeed caching plugin aan. Caching zorgt voor het tijdelijk opslaan van gegevens of data. Heel simpel uitgelegd maakt deze litespeed caching kopieen van jou website of webshop. Dit zorgt ervoor dat de website of webshop nog een extra boost krijgt om sneller te laden!

wordpress hosting
Google ads

Litespeed hosting bespaard geld!

Door gebruik te maken van litespeed hosting bespaar je geld op advertentie kosten. Google kijkt niet alleen naar content maar ook naar website of webshop snelheid / laadtijd. Hier beter de laadtijd is hoe meer google je website zal gaan ranken. Dit zijn uiteraard wel combinatie factoren van ook de juiste content en gebruiksgemak!

Met litespeed laat je zowel voor je reguliere pagina’s maar ook je landing pagina’s een veel snellere laadtijd zullen hebben. Daarnaast bied een zorgt een betere laadtijd op advertentie doelpagina’s ook voor een hogere score als het gaat om de kwaliteit van je advertenties.  Bij Google zorgt dit er dan voor dat je klikprijs en kosten omlaag gaan terwijl je conversie stijgt.

Gratis SSL Certificaat

Kiest u voor onze  hosting krijgt u er een gratis SSL certificaat erbij.

Een SSL certificaat is een extra beveiliging tussen de server en uw website. Hierdoor zijn zowel uw gegevens goed beveiligd maar ook de gegevens van uw website bezoekers. Veel website bezoekers klikken een website weg die geen SSL certificaat hebben maar ook als ze gebruik maken van een anti virus scanners zoals bijvoorbeeld norton markeren uw website of webshop als onveilig als u geen SSL certificaat op uw website heeft.

Website hosting

Automatische Back ups

Kiest u voor onze WordPress webhosting dan heeft u ook het gemak van onze automatische dagelijkse back ups.

Het kan voorkomen dat door een update of als u misschien zelf uw website onderhoud er een fout ontstaat. Door de automatisch back ups weet u zeker dat u altijd ergens op kunt terugvallen zonder alles van uw website of webshop te verliezen. U kiest gemakkelijk de gewenste dag en uw alles wordt veilig terug gezet.  Er zijn ook verschillende WordPress plugins die je zou kunnen gebruiken. Het nadeel hiervan is dat dit vaak alleen betaalde versies zijn.  Er zijn ook gratis versies alleen werken deze vaak minder goed of bieden niet de juiste mogelijkheden!

Wilt u nou nog meer zekerheid?  U kunt bij RAWRR Media ook terechte voor een Website onderhoud pakket. U weet dan zeker dat alles goed beveiligd is en hoeft zelf geen aanpassingen meer te doen!

Ook overstappen naar onze wordpress hosting?

068187978

info@rawrrmedia.com

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Waar heeft u een vraag over?
Select an option
Menu