fbpx

Website onderhoud

Wij van RAWRR Media kunnen uw WordPress website onderhouden. Door website onderhoud blijft uw website up to date en veilig maar het heeft nog meer voordelen! Wij bieden hier een interessant onderhoudsabonnement voor afhankelijk van uw website of webshop. Zo kunt u bezig blijven met ondernemen en wij zorgen dat uw website of webshop online en up to date is!

Geen zorgen online

Er zijn miljoenen websites op het internet en daarom een interessante plek voor criminelen. Door fouten in bijvoorbeeld de software of verouderde software kunnen hackers makkelijk toegang krijgen tot uw website of webshop, met uiteraard alle grote gevolgen van dien. Uw website of webshop kan offline worden gehaald, maar het kan ook voorkomen dat ze uw klanten gegevens stelen. Doordat wij uw website software  up to date houden en veilig verkleint u de kans om gehackt te worden met ruim 90 %.

U hoeft zelf niet meer elke week op uw website te kijken of er weer updates zijn, Wij zorgen dat alles mooi up te date blijft zo kunt u blijven ondernemen en focussen op andere zaken.

website onderhoud
Website snelheid

Snelheid & Vindbaarheid

Naast de beveiliging bied het correct updaten en bijwerken van de software op uw website meer voordelen.
Door alles pro-actief bij te werken zorgen we er ook voor dat uw website of webshop sneller zal functioneren. Dit zorgt er voor dat uw klanten langer op uw website of webshop blijven en hierdoor overgaan tot contant of aankoop. Maar het biedt niet alleen voordelen voor uw klanten. Het zorgt er ook voor  dat u bete r vindbaar zal zijn bij bijvoorbeeld google. Google kijkt ook naar de snelheid van uw  website in de manier hoe ze deze ranken.

Naast het correct onderhouden zijn er meer mogelijkheden voor een betere website snelheid. Dit door de keuze te maken van de juiste hosting. Wij van RAWRR Media bieden onze eigen wordpress hosting aan. Hiervoor maken wij gebruik van de beste servers van Litespeed.

Aanpassingen & upgraden

Bij het website onderhouden hoort niet alleen het updaten van de software of het zorgen voor de juiste beveiliging. Omdat elke website soms wel is een aanpassing nodig heeft om actueel te blijven of om uw website bezoekers over iets te informeren. Zit er ook een bepaalde tijd in per maand die wij kunnen besteden aan het update van de website. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Nieuwe afbeeldingen plaatsen
  • Teksten aanpassen
  • Layout aanpassen
  • Gebruiksgemak voor de bezoeker verhogen
  • Installeren nieuwe software om functies te activeren

Wat we u al eerdere vertelde wij regelen het juiste onderhoud en u gaat lekker verder ondernemen zonder zorgen!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw website?

0681879878

info@rawrrmedia.com

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Waar heeft u een vraag over?
Select an option
Menu