fbpx

Webshop laten maken

Wilt u een webshop laten maken? Wij van RAWRR Media helpen u hier graag bij. Wij maken een gebruiksvriendelijke webshop voor zowel u als eigenaar als uw bezoeker. Dat betekent dat u zelf heel makkelijk producten kunt toevoegen maar ook kunt aanpassen. Ook kunt u heel makkelijk  uw klantenbestand kunt beheren. Voor de website bezoeker betekent dat op elk apparaat uw webshop eruit springt en ze makkelijk een bestelling kunnen plaatsen.

WordPress Webshop

Wij creëren onze webshop voornamelijk in de gebruiksvriendelijke CMS WordPress. WordPress bied een groot aanbod aan mogelijkheden om een prachtige en unieke webshop te creëren. Heeft u een webshop nodig waarbij u een downloadbaar product wilt verkopen? Denk hierbij aan een E-book of video. Geen probleem ook dat behoort te de mogelijkheden.

Uiteraard dient elke Webshop aan de juiste eisen te voldoen. Denk hierbij aan gebruiksgemak voor zowel u als eigenaar als voor uw klant. Zo zal de website ook mobiel vriendelijk en SEO vriendelijk zijn.  Dit is erg belangrijk om uiteindelijk ook de beste conversie te behalen.

Wilt u toch liever gebruik maken van een ander CMS systeem?  Geen probleem neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden!

Webshop laten maken
Responsive design

Responsive design

Wij maken elke webshop met een responisve design, Nu zult u dit waarschijnlijk deze term vaker hebbegehoord. Maar wat betekent dat nu eigenlijk responsive? Het betekent dat de layout, afbeeldingen  en teksten zich aanpassen aan het apparaat waarop de webshop wordt bezocht. (Laptop, Tablet, smartphone). Hierdoor weet je dus zeker dat de webshop bezoeker de beste ervaring heeft. Maar dit zorgt er ook voor dat de producten of diensten goed tot zijn recht komen in de webshop en makkelijk te bestellen zijn!

Lage Kosten

Wij maken geen gebruik van een duur pand of hoge kosten die wij terug moeten laten komen in onze offertes. Door dat wij lage kosten hebben en wij kiezen voor software die betaalbaar is en van de hoogste kwaliteit is het voor zowel de startende als de gevorderde ondernemen interessant om door ons de webshop te laten creëren.

Naast het creeren van de webshop kunt u ook bij ons kiezen voor onze eigen super snelle hosting en ons webshop onderhoud pakket. Zo bieden wij een totaal pakket voor onze klanten! Zorgeloos en van hoge kwaliteit daar staan wij voor!

Wordpress webshop
Webshop betalingsysteem

Betaalmogelijkheden

Bij een webshop is alleen niet het design belangrijk of de producten die je verkoopt belangrijk voor de omzet.  Klanten willen het gemak van betaling. Door een ruim aanbod te kiezen van betaalmogelijkheden vergroot je kans dat website bezoekers een aankoop doen.  Wij bouwen niet alleen de webshop. Wij zorgen ook voor de juiste installatie van de betaalmogelijkheden. Wij integreren een volledig werkend webshop betalingssysteem zodat u eigenlijk elke soort van betaling kunt accepteren. Van IDEAL of PayPal maar ook creditcard of achteraf betalen!

Webshop laten maken?

0681879878

info@rawrrmedia.com

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Select an option
Menu