fbpx

Website laten maken

Een website voor bedrijven is tegenwoordig niet meer weg te denken. Een professionele website zet uw onderneming meteen op de kaart.

Uw website is dus niet alleen heel belangrijk om uw onderneming online zichtbaar te maken. Maar is ook gelijk uw online visite kaartje. Wij van RAWRR Media creëren een website die voldoet aan uw wensen. Maar ook geoptimaliseerd is voor het gebruiksgemak van uw website bezoekers en uw online vindbaarheid bij Google.

Uniek Design

Elke website is uniek en wij creëren dit unieke design.  Wij maken geen gebruik van standaard templates maar beginnen vanaf de basis.

Wat maakt het extra uniek?  Wij geloven in de kracht van samenwerking. Wat kort samengevat inhoudt dat wij eerst uw wensen in kaart brengen om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van hoe u het voor u ziet. Hier combineren wij onze expertise in om het beste resultaat te halen. Wij hebben geen maximaal aantal revisies en maken geen gebruik moeilijke termen.

Wij gaan gewoon door te de website volledig naar jouw wensen is en wij zeker weten dat de website aan de hoogste standaarden voldoet. Hierdoor weten wij zeker dat u 100 % tevreden bent!

Responsive design

Responsive design

Een website moet niet alleen mooi zijn maar ook responsive.

Maar wat betekent dat nou eigenlijk?  Het betekent dat uw website op elk apparaat er prachtig uitziet. Vroeger was dit niet zo belangrijk maar tegenwoordig heeft eigenlijk iedereen wel een smartphone of tablet. Het is dus belangrijk uw website overal snel en fijn te openen is en goed leesbaar.  Dit is iets waar wij altijd de nodige aandacht aan wordt besteed zodat u zeker weet dat uw website bezoekers de beste ervaring zullen hebben.

Gebruiksvriendelijke CMS

Wat is nou precies een CMS?  Dit betekent een content management systeem. Dit is een softwaretoepassing waarin u zelf heel eenvoudig zelf de inhoud van de website kan beheren, zonder dat uw programmeer kennis hiervoor nodig hebt.

Wij maken vooral gebruik van het bekende WordPress CMS. Onze ervaring hierin is groot en de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook voor onze klanten is dit een zeer gebruiksvriendelijk systeem. Wij gebruiken dit systeem ook bij het creëren van een webshop.

Omdat we van dit CMS systeem gebruik maken kunt u dus makkelijk na oplevering van uw website, Zelf heel makkelijk iets wijzigen of veranderen. Zonder dat hier dure designers aan te pas hoeven te komen. Fijn toch?!

 

Mocht u dit toch liever uit handen geven? Wij bieden voor een zeer interessant tarief een eigen onderhoudsabonnement aan.

Website laten maken

Vrijblijvend advies gesprek?

0681879878

info@rawrrmedia.com

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Waar kunnen wij u mee helpen?
Select an option